مکالمه بین 30yamak و Reza-Editor
نمایش پیغامهای بازدید کننده 1 از 10 تا 12
-
سلام.
یک نفر پیدا کردم که میخواد تو سایت تبلیغ کنه(بالای صفحه ی اول)
تو یاهو منتظر شماست
-
سلام عزیزم ... شما میتونید ارسال خبر داشته باشید ولی در نهایت این مدیران صفحه ی اول هستند که باید خبر را تائید کنند تا بنمایش دربیاد.
بجز بنده و سعید ، مهرداد بهرو و میلاد عشرستاقی هم مدیران خبری صفحه اول هستند که میتوانند خبر ارسال کنند ... در هر حال باید عذر خواهی کنم بابت درج نکردن اخبار فیس های زیبایی که طراحی کردید.
-
سلام.
می خواستم بدونم خودم میتونم کارامو خودم بزارم صفحه ی اصلی سایت؟
اگر نمیشه یک فرد برای همین کار بزارید که فقط این کارو انجام بده.
شما و مهرداد و سعید که سرتون شلوغه نمیتونید بزارید.
الان کریم باقری و علی دایی که کارای فیس هاش تموم شده باید توی صفحه ی اول باشه ولی نیست.
لطفا پیگیری کنید!!!
-
ویندوز مشکل پیدا کرد و مجبور شدم همه چیز رو از اول شروع کنم ... این وسط کار شما هم دیر شد. ببخشید ... اگر تغییری انجام دادم درون تاپیکت قرار میدم و تغییرات رو مینویسم. شرمنده.
همین رو هم واقعا نمیدونم کی وقت کنم انجامش بدم ... خیلی سرم شلوغه و پادگان واسم شده محل استراحت (برعکس همه).
-
سلام.
پس فیس محمدی چی شد؟
وقت نکردین روش کار کنید؟
-
سلامی دوباره.
یه سر به تاپیک فیس سازی مابزن.
-
-
باید تا آمدن محصول کمی صبر کنید .. در آن صورت یک لیست کامل از اسامی بازیکنان با چهره و بدون چهره خواهید داشت ... متاسفانه یا خوشبختانه ، جمع بندی امسال محصول بر عهده ی بنده نیست و لیست تکمیلی از چهره های وارد شده را ندارم و انجمن سال گذشته هم به دلیل تغییر سیستم انجمن پاک شده و نمیتوان لیست چهره های سال پیش که امسال هم استفاده میشوند را داشت.
-
من از كجا بفهمم كه فيس هايي كه ميسازم كسه ديگه اي تو اينجا نساخته؟؟؟
-